English 🇺🇲 →

HEJ JEG ER HALLE MALINAH

Jeg er transformerende lærer og terapeut, og vil elske at hjælpe dig til at stråle af glæde

Jeg er specialist i:

 

LIVSLANG UDVIKLING OG TRANSFORMATION

Menneskelig indsigt

Før jeg fandt kundalini yogaen, oplevede jeg mest min følsomhed, som et form for handicap. I dag ser jeg det som en gave, der har gjort, at jeg har lært de smukkeste healingsredskaber at kende. Da jeg startede min personlige udvikling, havde jeg svært ved at forstå og sætte ord, på mine følelser, men efter livslang personlig udvikling, utallige uddannelser og et vedvarende transformationsarbejde, har jeg udviklet en stor forståelse for det menneskelige sind. Min dybe medfølelse,  indføling og store kendskab til sindet, gør blandt andet, at jeg kan skabe et trygt og kærligt rum for dig, hvor der er plads og rummelighed til, at du kan åbne helt op og være tryg i vores samarbejde.

Måder jeg kan hjælpe dig

Jeg kombinerer det bedste fra..

▶︎ Yin og Kundalini Yoga til at regulere, frigøre og omkoble dit nervesystem.


▶︎ RTT og hypnoterapi for at finde årsagen til dit problem, rense og omprogrammere dit underbevidste sind.


▶︎ Shamansk visdom og ceremoni for at bringe dig til en harmonisk forening og nærvær.


▶︎Uskyld og leg for at gøre det sjovt, nydelsesfuldt og vitaliserende at arbejde med sig selv.


▶︎ Lyd og vibration for at vise dig døren til dit indre og guide dig over broen til den energiske verden.

lyd & vibration

En bro til energiverdenen

Gennem hellig lyd kan vi kommunikere med forskellige lag af tilværelsen, den hellige naturlige verden omkring os inden i os.

Jo mere vi oplever lyd og øver os i at lytte og forbinde os gennem lyd og vibration, jo mere lærer vi, at lyd er en stor og kraftfuld lærer og healer.

I mit arbejde tilbyder jeg lydharmonisering med planetariske gongonger, tibetanske og krystalskåle, tromme, fløjter og mere. Jeg elsker at bruge intuitiv vokal lydhealing, og jeg bruger min lyd til at forbinde og læse energiske objekter og steder og lære andre at arbejde med lyd.

Indehaver af Klanghuset i Esbjerg

Fra mit hjem, Klanghuset, i Esbjerg tilbyder jeg enkelte yogahold samt klangbade flere gange om ugen. Her holder jeg også kvindecirkler og kakao ceremonier m.m. Klanghuset har plads til 10 elever på holdene, og det er det skønneste fredfyldte lokale med udsigt til haven.

Events i Klanghuset

Stifter af YogaRollinger Børneyoga

Det har gennem et årti været min største mission, at bringe børneyogaen ind i danske skoler, institutioner og idrætsforeninger. Via mit firma YogaRollinger, har jeg uddannet mere end 1200 børneyogalærere i Danmark, og skabt den konceptet Helte Yoga, som er blevet særligt populært hos de danske dagplejere.

Mere om børneyoga

RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPY

RTT & Hypnoterapi

Da jeg opdagede RTT var det meget lig, da jeg fandt kundalini yoga. Det var kærlighed ved første lytning. Jeg forstod pludselig, hvor vigtigt det er, at installere den nye mentale programmering. Det er ikke nok at forløse somatisk gennem yoga. Vi er også nødt til at omkoble sindet og lære NYE POSITIVE ORD. Ord skaber vores verden, og ofte sidder vi fast, simpelthen fordi, vi ikke har for vane at tænke de positive ord. Jeg elsker at tilbyde RTT, hypnoterapi sessioner online via zoom, og det fungerer virkeligt godt på denne måde, hvor du er i komforten af dit eget hjem.

LÆR MERE OM RTT →

Følg mig på

Instagram

@Halle.Malinah