English 🇺🇲 →

Jeg tilbyder

Lad mig hjælpe dig med at transformere dine udfordringer til dit lykkeligste liv

Sådan kan jeg hjælpe:

Hypnoterapi

Jeg tilbyder RTT, Rapid Transformational Therapy, via zoom, hvor jeg guider dit underbevidste sind til at opdage årsagen til dit problem. Sammen transformerer vi dine begrænsende overbevisninger og healer og opgraderer dit indre barn, for at sætte dig fri. Denne terapi involverer også at lytte til en personlig og skræddersyet optagelse efter sessionen, for at omprogrammere dit underbevidste sind.

Se mere →

Kurser

Når du tager en uddannelse hos mig, lærer du ved at gøre, og du bliver stadig guidet gennem en personlig transformation, men du lærer også at holde rum og give de healende værktøjer videre til andre. Træningerne kan være fysik personligt eller online som et forudindspillet selvstudie eller live i zoom. Ofte vil det være en kombination af alle 3, for at give dig det bedste fra alle formater og give dig en god oplevelse.

Se mere →

Online Forløb

De onlineforløb, jeg tilbyder, kombinerer alt det bedste fra mig. Her kan jeg virkelig give dig alt fra undervisning og deling om naturvisdom, til somatiske yogaøvelser, der understøtter din hypnotiske transformationelle omprogrammering. Mine onlineforløb er skræddersyet til at give dig en smuk healende oplevelse gennem forudindspillet lyd og video kombineret med praktiske opgaver.

Se mere →

Cacao & Sound Facilitator

I dagens hurtige verden har behovet for fred, harmoni og forbundethed aldrig været større. Ved at blive Certificeret Cacao & Sound Practitioner, vil du være rustet til at tilbyde dybtgående healende oplevelser, der nærer sjælen, harmoniserer ånden og fremmer dybere forbindelse med den harmoniske og naturlige verden i og omkring dig.

Inkluderer:

  • Live in person weekendtræning, hvor du lærer at tilbyde lydharmoniseringer.
  • Online lektioner og videoer, du tager i dit eget tempo.
  • Hypnoterapi for at fĂĄ en god start som kakao-facilitator.
Flere detaljer →

YogaRollinger Esentials

Føler du dig kaldet til at undervise børn og unge i yoga og meditation?

Nu kan du tage min populære børneyogalæreruddannelse online og helt i dit eget tempo.

Inkluderer:

  • Stort online videobibliotek med øvelsesvejledninger.
  • Læringsportal pĂĄ app.
  • Bonus: Helteyogalærerkursus.
Læs mere →

Følg mig på

Instagram

@halle.malinah